Verzending

De verzendkosten voor onze kleine pakketjes zijn €4,95
Een pakket kost €6,95
Pakket XL – dit staat vermeld bij het product komt op € 9,00
Pakket XXL – dit staat vermeld bij het product komt op € 11,50

België 

Standaard tarief €8,95

Duitsland

Standaard tarief €9,95

Waarom geen gratis verzenden?


Waarom geen gratis verzending bij Maak het leuker? Dit is eigenlijk heel eenvoudig, PostNL maar ook andere vervoerders versturen niet gratis. Deze kosten moeten ook door ons als webshop betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door in hun producten. We willen hier transparant over zijn en verhogen eventuele prijzen van producten alleen aan de hand van eventuele duurdere materialen omdat deze soms ook stijgen in prijs. We kunnen dan het product wel duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten berekenen maar dat is niet eerlijk. 

We vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten hier van op de hoogte zijn.  Ook moeten we eerlijk zijn in het feit dat het zeker op drukke dagen vaker ‘fout’ gaat met vervoerders, dit weten we als klanten maar ook als winkeliers. De kosten die hier mee in verband vallen, worden wel aan ons doorberekend. Om onze klanten de juiste service de kunnen bieden hebben wij dus besloten om toch de verzendkosten gewoon open en eerlijk te houden. 

 

Levertijd

Wij proberen onze bestellingen binnen 3-5 werkdagen te versturen, zeker producten die op voorraad zijn pakken wij diezelfde dag nog in. Blanco producten komen rechtstreeks vanaf het drukhuis, dit betekent een verzending van ongeveer een werkdag of 4 -5 maar soms zijn ze sneller. Heb jij snel iets nodig? Stuur ons dan even een mailtje met wat jij wilt bestellen en wij komen zo snel mogelijk terug met het antwoord en de bijbehorende levertijd. 

Retourneren

Uiteraard heeft iedereen het recht om binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden de bestelling te annuleren. Na annulering is er nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd dit zal gebeuren ook binnen 14 dagen. Retourneer je een deel dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van jou uit naar onze webwinkel zijn voor rekening klant. Deze bedragen ca 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. 

Indien je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in originele staat en verpakking terug gestuurd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@maakhetleuker.nl

Uitzondering maatwerk

producten die via onze webwinkel gekocht worden en die op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt worden, vallen buiten het recht van retour. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling dan ook definitief.